Pehea e koho ailole huluhulualole komo loleno ke kau a me ka hooilo?

Nā kumu lole

1. Nānā: He maikaʻiHoodies huluhulu Adidasanā mea holo wāwaee alohi iki ma lalo o ka lā a i ʻole nā ​​kukui kūpono, a ʻo ka ʻili holoʻokoʻa e manaʻo palahalaha, e like me velvet, me ke kala maʻemaʻe a me ka lima mahana.

2. Manaʻo lima: manaʻo lima elastic, kaumaha a māmā.Ma hope o ka holoi ʻana oPaul Frank sweatshirtapants sweat, ʻaʻole pono e loaʻa ka pōleʻa a ʻaʻole e liʻiliʻi (inā loaʻa ka uila paʻa, hiki ke holoi ʻia me kahi mea palupalu).

3. Windproof: ʻO ke kuʻunaʻO Adidas fleece sweatshirta ʻaʻole pale makani ka pants.ʻO nā huluhulu huluhulu o kēia lā he mau lole kiʻekiʻe, hana kiʻekiʻe.Hoʻomaikaʻi ʻia ka hana pale makani o ka huluhulu e hoʻomaikaʻi i ka mālama ʻana i ka mahana.He mahana a palupalu loa i ka hoʻopā ʻana.Hiki iā ia ke hoʻopaʻa i ka makū ma o ka hana capillary, a maʻalahi hoʻi e maloʻo inā i pulu.

Eia kekahi, e hoʻolohe i ka hoʻolālā kikoʻī i ke kūʻai ʻana.ʻo kahi laʻana,Nike's fleece hoodieshe elasticated hem a me nā lima lima, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kola, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka zipper (ʻo YKK ka mea maikaʻi loa) a pēlā aku.

ʻAno kumu
Kūponolole huluhuluhoʻolālā maʻamau e like me ka nui o ke kino o ke kanaka a ʻokiʻoki i ʻekolu mau ʻāpana.ʻO ke ʻano ʻoki ʻoki paʻa e hana i kalole hoʻopaʻapaʻaliʻiliʻi i ka nui a me ka māmā i ke kaumaha ma lalo o ka manaʻo o ka hōʻoia ʻana i ka hana haʻuki.I ka manawa like, ʻo ka ʻoki ʻoki ʻana ʻaʻole e hōʻemi wale i ka friction o ka lole i nā haʻuki, akā hoʻomaikaʻi pū i ke ʻano.

1. I mea e maʻalahi ai ka neʻe ʻana, hoʻohana nā ʻāpana hoʻoneʻe i nā ʻano hana prefabricated kūikawā, e like me nā arcs hui mua o nā kuʻekuʻe a me nā kuli, a me nā creases prefabricated o nā armpits;

2. ʻO ka hoʻolālā lōʻihi o ke kino luna a me ka ʻoki ʻoki ʻana i hope he mea kōkua nui ia e pale aku i ka hōʻike ʻana i ka pūhaka hope i ka wā e piʻi ai.ʻO ka lole hoʻopaʻa wāwae o Fila;kiʻekiʻe ke kola a pale ʻia nā papalina, a hiki ke hūnā ʻia ka pāpale pale ʻino;

3. Hoʻoikaikaʻia nā poʻohiwi, nā kuʻekuʻe lima a me nā lima me nā lole pale lole;

4. ʻO nā kuli a me nā pūhaka o kaPulu huluhulu KappaʻAʻole pono e paʻa loa i ka wā e kulou ana a e kuʻi ana e hōʻoia i ka lohi ʻana o nā wāwae me ka ʻoluʻolu i ka wā e piʻi ai a me ke keʻa.

No ka ʻike wale nō kēia, inā loaʻa iā ʻoe nā manaʻo maikaʻi aʻe, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.


Ka manawa hoʻouna: Jul-09-2021