Baju Renang Pria Baju renang Bikini Baju Renang Baju Renang Papan Surf Celana Pendek Celana Pendek

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: Layanan OEM
  • Nomer Model: WF-BS00023
  • Komposisi Kain: 82% Nylon, 18% Spandex
  • Kemampuan Pasokan: Komposisi Kain
  • Ketentuan Pembayaran: Kemampuan Pasokan
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Kanthi pad ing njero frontal

    2.Ukuran Eropa, Ukuran Paling Cilik saka AS

    3.100% Asli, Kualitas Kelas Tinggi

    4.Aja Ilang Warna utawa Susut Nalika Cuci

    5.Kanthi pad ing njero frontal

    6.Motong sing apik, kepenak dienggo

    7.Tutul sing apik kanggo ndhelikake samubarang nalika udan lan umum.

    Item Baju Renang Pria Baju renang Bikini Baju Renang Baju Renang Papan Surf Celana Pendek Celana Pendek
    Fjinis abric 82% Nylon, 18% Spandex
    Fabric Specahan Kain kelangan
    Size S-XL kanggo pilihan sampeyan
    Logo Label utawa cetak ing kain OK
    Color Dicithak minangka gambar
    Packing 1 pc / polybag, utawa minangka sarat sampeyan
    MOQ 1000 pcs saben warna
    Sngawat-ngawati DHL, FedEx, TNT, UPS, Udara, Pangiriman laut
    Dwektu elivery 35-45 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi
    PKetentuan ayment L / C, T / T
    Port Xiamen, China

    Gambar Gambar

    20191213094530
    20191213094544

    Ukuran Bagan

    UKURAN Ukuran rata pinggang (CM) Pinggang awak sing pas (INCH)
    S 36 28-30
    M 38 31-33
    L 42 34-36
    XL 44 37-39

    Kapabilitas Layanan OEM

    * We offer layanan OEM profesional,

    * Lan uga duwe hak impor lan ekspor independen kanggo nyedhiyakake layanan mandhep kanggo toko rantai: desain gaya anyar, tuku kain, nggawe sampel, produksi massal, kontrol kualitas, pangiriman / ekspor.

    Tampilake Kain

    brt343

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin