• Printed Cargo Shorts Cotton Zipper Pocket

    Saku Kargo Cetak Celana Cotton Zipper Pocket

    Keterangan Produk 1.Penutupan ritsleting 2.Masuh Cuci 3.Sabeh cetakan 4. Kantong kargo samping 5.Jinis Tenun: Kain Tenun Dicetak Kargo Celana Katun Ritsleting Kantong Kantong Tipe 97% Katun 3% Spesifikasi Kain Spandex Kain Logo Spandex Print, Panas Transfer utawa Bordir MOQ 3000 potongan saben warna saben gaya Wektu pengiriman 30-45 dina wiwit PP disetujoni Persyaratan Pembayaran L / C, T / T Gambar Tampilake Ukuran Ukuran Pinggang (cm) ...
  • Mens Basic Twill Cargo Shorts Drawstring Cotton

    Celana Pendek Kargo Celana Pendek Pria Mens

    Keterangan Produk 1. Tarik Ditutup 2.Mesin Cuci 3. Kain bakal 4. Pinggang elastis kanthi kabel sing bisa disetel 5. Tombol penutupan Kantong kargo 3D Barang Celana Pendek Kargo Celana Pendek Pria Jenis Kain Katun 100% Spesifikasi Kain Katun Murni ukuran 30,31, 32,34,36,38 Logo Ing label Warna abu-abu peteng, abu-abu enom, ireng, angkatan laut, Packing abang 1 pc / polybag, utawa minangka sarat MOQ 3000 Pcs saben warna Pengiriman DHL, FedEx, TNT, UPS, Pengiriman wektu Laut 35 -45 dina sawise ...
  • Mens Cargo Shorts 13 Inch Loose Fit Twill

    Celana Pendek Kargo Pria 13 Inci Longgar Pas

    Deskripsi Produk 1.Tutupan Mripat lan Mripat 2. COMFORT KLASIK: Cepet ing ngarep sing rata sing katon cerdas 13 ″ tengen ing dhengkul lan pas ing kursi lan paha sing luwih amba. Olahraga minangka rong kanthong kargo sing bellowed kanggo panyimpenan ekstra. Polos / katun twist nolak kisut & reregetan kanggo tampil lan daya tahan sedina muput & a ...
  • Wyoming Cargo Short

    Wyoming Cargo Short

    Deskripsi Produk 1. KONSTRUKSI TWILL LARAS dicuci kanggo rasukan rusak lan sabuk klebu menehi gaya siyap. Cekak iki dirancang kanthi dipikirake lan menehi macem-macem ukuran kanthong samping – dikiatake lan dijamin nganggo tombol & velcro – kanggo kabeh kabutuhan 2.100% Katun; Diimpor; Mesin Cuci; Celana cekak sing santai kanthi kanthong tangan miring, kanthong tutup mburi, lan kanthong sikil kargo; Inseam: 11.5 ″ Barang Wyoming Cargo Short Kain Tipe 1 ...
  • Workout with Zipper Pockets

    Olahraga karo Kanthong Zipper

    Deskripsi Produk 1. COTT DOUBLE: Digawe nganggo katun Poliester lan campuran campuran kain Elastane kanthi ambegan, alus lan entheng, awet lan kringet, kanthi strectch lan retensi bentuk papat. kanggo panyimpenan aman lan out-of-the-way. Pinggang elastis kanthi drawcord sing luwes. 3. FITTING FORM: Desain unik lan gaya sing dipasang. Dawane udakara 19 inci, ing sadhuwure dhengkul, bobote cekak 300GSM. ...
  • Twill Relaxed Fit Cargo Pant

    Celana Kargo Fit sing Tenang

    Deskripsi Produk 1. SILHOUETTE FIT RELESA. Celana kargo iki lungguh ing pinggul alami kanthi kursi lan paha sing santai. Rampung nganggo tali pinggang kontur lan sikil sing pas, celana kargo iki bakal nggawe sampeyan nyaman sedina muput. 2. Panyimpenan Cepet-ACCESS. Dilengkapi kanthong (6) kanggo kapasitas panyimpenan maksimal. (2) kanthong tutup kargo sisih, (2) kantong slash, lan (2) kanthong tambalan mburi, kanggo panyimpenan sing gampang diakses. Cocog kanggo nyimpen ponsel, alat, dompet, lan liya-liyane kanthi aman ...
  • Travel Mountain Trousers

    Celana Panjang Plancongan

    Deskripsi Produk 1. Kain entheng garing sing cepet kanggo kenyamanan maksimum, Pinggang elastis sisih sing pas. 2.Fungsi: nyandhang elastis, ngusir banyu, nyandhang tahan, ambegan bebas, garing, dilengkapi sabuk. 3. Sikil celonone sing murah digawe pangowahan saka kathok cendhak dadi kathok cendhak 5. Cocog kanggo sandhangan santai lan santai, kayata hiking, lelungan, ski, nunggang, mlaku-mlaku, kemah, gunung, berburu, menek, ...
  • Tactical Pants Men

    Celana Taktis Pria

    Deskripsi Produk 1.8 kanthong nyaman 2.2 kanthong sisih kanthi tulangan Cordura kanggo nyikat piso 3.2 kanthong mburi kanthi zipper 4.2 kanthong kargo hip kanthi akses cepet, penutupan Pancing lan gelung lan 2 kanthong overhead tambahan kanggo telpon utawa AR cadhangan 5. lutut sing dikuatake nduweni kompartemen kanggo nganggo celana taktis kanthi bantalan dhengkul alus 6,2 katup - ndhuwur lan ngisor dhengkul - atur celana taktis 7. D-cincin dijahit ing ngarep ing puteran sabuk kanggo nemplek ...
  • Rip-Stop Causal Cargo Pants Men

    Celana Kargo Kausal Rip-Stop Pria

    Keterangan Produk 1. Bahan entheng, Rip-stop lan Nyaman 2. Dhengkul lan selangkangan dipotong miturut desain ergonomis indera telung dimensi, sing cocog kanggo gerakan apa sing bisa dienggo ing sikil. kanthi daur ulang sabuk sing amba; Dering segitiga plastik; Manset sikil jinis lereng, pas kanggo boot taktis. 3. Kanthong multi: Kanthong miring ngarep loro kanthi sisih sing dikuwatake; Loro kanthong kargo gedhe sing bisa diupgrade ing sisih loro kanthi ...