• Front Zip Full Body Diving Suit

    Suit Nyilem Awak Zip Lengkap

    Deskripsi Produk 1. MATERI: digawe saka neoprene ultra regang 3mm kenthel 2.ZIPPERS: papat ritsleting cilik ing tangan & sikil supaya bisa uwal utawa gampang dibandhingake karo setelan basah liyane. 3. WATERSTOP SEAL: kulit neoprene kulit alus ing krah, lengen lan sikil supaya nancepake kulit sampeyan kanthi tliti & priksa manawa banyu luwih sithik ing njero barang Zip Depan Zip Penuh Kain Diving Jenis Kain Neoprene Spesifikasi Kain Campuran Neoprene Ukuran Logo SML XL XXL Label Woven ...
  • Surfing Spearfishing Sport

    Surfing Spearfishing Olahraga

    Deskripsi Produk 1. Kulit nyilem digawe saka spandeks Lycra sing alus lan mewah, kepenak dipungina kanthi ventilasi gedhe, ora ana warna sing luntur, Spandex sing mantep banget bisa ditrapake. 2. Siji wetsuit nyilem desain kulit nganggo bahan alus lan elastis ora mbatesi gerakan supaya sampeyan bebas pindhah ing banyu. 3. Desain awak lengkap & lengan panjang kanthi lapisan lapisan perlindungan UV khusus mbantu nyuda cilaka saka sinar srengenge. Kurang ngrancang pajanan kulit, nglindhungi kulit saka ...
  • Mens 3mm Wetsuits

    Pria 3mm Wetsuits

    Deskripsi Produk 1.3mm Neoprene Kamuflase Diving Suit nyedhiyakake proteksi termal lan pertahanan tumrap kutu laut, jeli lan iritasi biologis liyane. 2. Back Zipper : Ritsleting YKK sing dikuatake kanthi tali ekstra dawa dirancang supaya gampang mlebu lan metu. 3. Nyaman: Wetsuit sing dirancang kanggo digunakake ing njero banyu, setelan sing kebak tetep anget lan nyenengake ing banyu. Item Mens 3mm Bahan Bungkus Kain Kain Super regangan Kain neoprena Spesifikasi neoprena Campuran ...