Grosir Tinggi Pinggang Workout Yoga Pants karo Kantong Produsen lan Supplier | Westfox

Tinggi Pinggang Workout Yoga Pants karo Kantong

Short Description:


  • Sumber Koleksi: Service OEM
  • Panggil Model: WF-YP0041
  • Gaya: Long
  • Wear Kanggo: Lady
  • Kain Komposisi: 77% Polyester 23% Spandeks
  • Sumber Kabisan: 30,000pcs saben sasi
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    1. Inner Pocket

    2. Kantong Side

    3. Gusseted Kangkang

    4. Flatlock Lapisan

    5. weteng kontrol waistband sing ora geser mudhun nalika mlaku utawa squating. Iku bleger sampurna kanggo awak, sahingga sampeyan dipikir streamlined.

    6. breathable, ngetokake-absorbent lan cepet-pangatusan. Kajaba iku, kangkang gusset kanggo nggedhekake gerakan lan interlock free lapisan kanggo nyilikake gangguan disebabake chafing. Iku tansah sing kabeh dina nyaman.

    7. Kantong Intim: Nalika lagi dilakoni Yoga utawa karyawan, sampeyan ora kudu padha sumelang bab tombol, telpon lan karubedan liyane. 1 Hidden waistband kanthong utama lan 2 kanthong sisih tansah tetep karo sampeyan.

    Aku tem Full Zip-up Yoga Workout mlaku Track Jacket karo Bolongan Thumb
    F Koleksi abric 88% Polyester 12% Spandeks
    F abric  S pecification Breathable, kringet-absorbent lan cepet-pangatusan
    S ize S, M, L utawa minangka requirement
    L Ogo Ora logo utawa minangka requirement
    C olor Navy, pink, ijo, ireng, anggur, cahya ijo, peteng marle werna abu-abu utawa sing dijaluk
    P acking 1pc / polybag, utawa minangka syarat
    M OQ 1000 Pcs saben werna
    S hipping EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, kintunan Sea
    D wektu elivery 35-45 dina sawise kabeh rincian sing dikonfirmasi
    P ayment Katentuan L / C, T / T
    P Ort Xiamen, China

     

    Gambar Show

    20200118125846
    20200118125853

    Size Chart

    Yoga Pants Size Chart

    SIZE

    Pinggang

    Pinggul

    mlaku tutuk

    Length

    Pinggang HIGH

    S

    24,4

    31.5

    3.9

    34,7

    3,5

    M

    26,4

    33,5

    4.2

    35,5

    3,5

    L

    28,4

    35,4

    4.3

    36,2

    3,5

    XL

    30,7

    37,8

    4.5

    37

    3,5

    2XL

    33,1

    40,2

    4.7

    37,8

    3,5

    3XL

    35,4

    42,5

    4,9

    38,2

    3,5

    T o mangerteni sing luwih lengkap bab gaya sing padha.

    C ontact kita kanggo rincian liyane babagan Price, Packing, Shipping lan Discount.

    Tanggepan:

    eur1

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita