Pria Kaos Blokir Pencetakan Pullover Fleece Luar Unisex Promosi

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: OEM & ODM
  • Logo: Disesuaikan
  • Komposisi Kain: 50% Katun 50% Poliester
  • MOQ: 100 potong saben warna
  • Biaya Sample: $ 50
  • ETD: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
  • Werna: 5 warna kanggo pilihan sampeyan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    38a0b9239
    6c6bb269
     Jeneng Pria Kaos Blokir Pencetakan Pullover Fleece Luar Unisex Promosi
     MOQ  100 potongan
     Ukurane S, M, L, XL, 2XL,utawa Selaras
     Materi 50% Katun 50% Poliester
     Werna  5 warna sing dipilih, kudu dadi 1 warna karo takdir. Sampeyan uga bisa nggawe warna sing disesuaikan
     Jinis Pullover pria, hoodies olahraga pria, hoodies pria, hoodies pria, kaus pria, hoodie pullover, hoodies unisex
     Fitur  Anti Bakteri, Anti-statis, Bernapas, Garing Cepet, Peregangan lan liya-liyane.
     Conto Kasedhiya, biaya sampel 50 USD 
     Sample Wektu  Ing njero 7 dina kerja, biasane 3-5 dina kerja
     Metode Pengiriman  Fedex, DHL, UPS, EMS, Liwat udara utawa Laut, lsp.
     Wektu Pengiriman  Ing njero 10 dina kerja, biasane 4-7 dina kerja
     Pengepakan  1 pcs / opp bag, utawa minangka panjaluk sampeyan
     Wektu Pangiriman  3-5 dina sawise nampa pambayaran kanggo saham, kanggo produksi massal, lan 15-30 dina.
     Ketentuan Pembayaran  T / T, Paypal, Western Union, MoneyGram, Transfer Bank, lsp.
    M100 SIZE
    主图-01
    详情-17
    详情-18
    20201125105109
    20201114142631
    详情_09
    详情_10
    详情_11
    详情_12
    详情_13
    详情_14
    详情_15
    20201114142909
    详情_17
    详情_18

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita