Mens Tracksuit Kangaroo Pocket Shorts Olahraga Stripe Kasual MOQ RENDAH

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: OEM & ODM
  • Logo: Disesuaikan
  • Komposisi Kain: 50% Katun 50% Poliester
  • MOQ: 100 set saben warna
  • Biaya Sample: $ 80
  • ETD: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
  • Werna: Ireng, putih, abang, tentara ijo, biru
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Nomer Barang: M174
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    1
    38a0b9239
    6c6bb269
     Jeneng Mens Tracksuit Kangaroo Pocket Shorts Olahraga Stripe Kasual MOQ RENDAH
     MOQ  100 mranata
     Ukurane S, M, L, XL, 2XL utawa Selaras
     Materi 50% Katun 50% Poliester
     Werna  5 warna sing dipilih, kudu dadi 1 warna karo takdir. Sampeyan uga bisa nggawe warna sing disesuaikan
     Jinis Kaos olahraga pria, setelan olahraga pria, setelan trek pria, pakaian olahraga pria, pabrik olahraga, pemasok olahraga pria, pakaian olahraga musim panas, pakaian olahraga oem, setelan jogging pria, kaos celana pendek lan celana pendek, setelan olahraga pria musim panas, set olahraga pria, pria set fitness, set fitness musim panas, kaos polo lan celana pendek, olahraga olahraga pria
     Fitur  Anti Bakteri, Anti-statis, Bernapas, Garing Cepet, Peregangan lan liya-liyane.
     Conto Kasedhiya, biaya sampel 80 USD 
     Sample Wektu  Ing njero 7 dina kerja, biasane 3-5 dina kerja
     Metode Pengiriman  Fedex, DHL, UPS, EMS, Liwat udara utawa Laut, lsp.
     Wektu Pengiriman  Ing njero 10 dina kerja, biasane 4-7 dina kerja
     Pengepakan  1 pcs / opp bag, utawa minangka panjaluk sampeyan
     Wektu Pangiriman  3-5 dina sawise nampa pambayaran kanggo saham, kanggo produksi massal, lan 15-30 dina.
     Ketentuan Pembayaran  T / T, Paypal, Western Union, MoneyGram, Transfer Bank, lsp.
    M174-11
    M174-01
    M174-02
    M174-05
    M174-10
    详情_07
    详情_09
    详情_10
    详情_11
    详情_12
    详情_13
    详情_14
    详情_15
    详情_16
    详情_17
    详情_18

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita