Celana Kargo Kausal Rip-Stop Pria

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: Layanan OEM
  • Nomer Model: WF-CP0004
  • Komposisi Kain: 97% Katun 3% Spandex
  • Kemampuan Pasokan: 30.000 pcs saben wulan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Bahan entheng, Rip-stop lan Nyaman

    2.Dhengkul lan selangkangan dipotong miturut desain ergonomis indera telung dimensi, sing cocog kanggo gerakan apa sing bisa dienggo ing sikil. Pinggang elastis kanthi daur ulang sabuk sing amba; Dering segitiga plastik; Manset sikil jinis lereng, pas kanggo boot taktis.

    3.Multi-kanthong: Rong kanthong miring ing ngarep kanthi sisih sing dikuatake; Loro kanthong kargo sing bisa diupgrade ing loro-lorone kanthi rong kanthong mini kanthi zipper sing nggawa kabeh peralatan penting sampeyan; Kantong mburi dipasang ing loro-lorone lilitan pinggul. Ngatur jero banget ora mung fungsional nanging uga gaya.

    4.OCCASION: Iki minangka kain katun sing ora tipis utawa kenthel banget. Iki minangka kain sing enak dienggo sepanjang taun. Celana Taktis cocog kanggo kegiyatan njobo lan nyandhang saben dina, kayata kanggo hiking, moro, menek, muter, mancing, Paint, njupuk, latihan tentara, lsp.

    Item Celana Kargo Kausal Rip-Stop Pria
    Fjinis abric 97% Katun 3% Spandex
    Febric Specahan Bisa dihirup, awet, kelembapan banyu, garing cepet, kepenak
    Size S-4XL
    Logo Transfer Panas, Pencetakan layar sutra, Gel Silikon, Bordir
    Color Werna sing sampeyan jaluk
    Packing 1 pc / polybag, utawa minangka sarat sampeyan
    MOQ 3000 Pcs saben warna
    Sngawat-ngawati EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, Pangiriman laut
    Dwektu elivery 35-45 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi
    PKetentuan ayment L / C, T / T
    Port Xiamen, China

    Gambar Gambar

    20191212143847
    20191212143907

    Ukuran Bagan

    CARTA SIZE BANYAK SIJING KARGO

    Ukuran US
    (Mung Referensi)

    Pinggang

    Hips

    Paha

    Dawane

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    S

    72

    28.25

    100

    39,25

    58

    22.75

    99

    39

    M

    76

    30

    104

    41

    62

    24.5

    101

    39,75

    L

    80

    31.5

    108

    42.5

    64

    25

    103

    40.5

    XL

    88

    34.5

    112

    11

    66

    26

    105

    41.25

    XXL

    90

    35.5

    118

    46.5

    70

    27.5

    107

    42

    3XL

    96

    38

    124

    49

    74

    29

    109

    43

    4XL

    100

    39,25

    130

    51

    78

    30.5

    111

    43,75

    Cathetan:

    1. Kabeh dimensi diukur kanthi manual kanthi penyimpangan ing 1-2cm.

    2.Amarga beda karo cahya lan tampilan, ana sawetara kesalahan warna lan gambar antarane asline lan situs web, warna kasebut adhedhasar produk sing sampeyan tampa.

    To sinau luwih lengkap babagan gaya sing padha.

    Ccoba waca rincian liyane babagan Rega, Paket, Pengiriman lan Diskon.

    Celana Gunakake Kanggo

    1232srd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita