Talu ona toe taia le COVID-19 i Xiamen, o le aofaʻi o 211 faʻamaonia mataupu ua lipotia.Faʻaopoopo i luga ole laiga ma maualuganofoaga lamatia. Ina ia fa'amuta le fa'ama'i i se taimi vave e mafai ai, sa galulue fa'atasi tagata uma ma le malota'amilosaga fa'atulagaina o su'ega nucleic acid.E pei o aso nei, o le taamilosaga lona ono lea o suʻega nucleic acid.

E tofu le nu'u ma le su'ega, ma e mafai e tagata uma ona faia su'ega nucleic acid lata ane.Fomai mae le lava sapalai.
O le tele o tagata fiafia na auai i volenitia ofo fua e fesoasoani i le aufaigaluega faafomai i le faafoeina o le nucleic acidsu'ega ma isi mataupu tau puipuiga o fa'ama'i.

Mo le saogalemu o le tagata lava ia ma isi, ae le o le faʻalavelave i le atunuʻu, e tele kamupani e faʻatulagaina ofisa o falegalue ina ia faaitiitia le alu i fafo.
O i latou e tatau ona o i fafo e tatau ona latou aveina na o latou ma aloese mai le faʻaaogaina o felauaiga lautele i le tele e mafai ai.

A o iai la i le fale, e tāua foʻi le faamalositino.E fa'afefea ona fa'amalositino ma ofuina?
E mafai ona tatou ofuina leleiofu ta'aloga, ofu ta'aloga,suti ta'aloga,ofu toleniga,ofu yoga,mitiafu,hoodies,pupuu,ofu ta'aloga,tane pito i luga,vae yoga,taalogaofuvae, sakete ta'aloga.
Siva, yoga, ta'aloga, tamo'e, Tai Chi ma isi ta'aloga.Soo se mea e fetaui ma oe.

E fautuaina le faamalositino faatasi i le aso i le taeao ma le afiafi.Afai e leai se taimi, faamalositino ia le itiiti ifo ma le tasise aso mo le itiiti ifo i le 40 minute i taimi taitasi.
E na'o le fa'amalosia o le malosi fa'aletino ma le puipuia o i tatou lava ma tagata o le aiga e mafai ai ona fa'amuta vave le fa'ama'ipe a mafai.

E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei, ua faʻaaogaina e le malo se faasologa o faiga e faʻamutaina ai le faʻamaʻi pe a ma le tasimasina.

Sau ia, Xiamen!Sau ia, Fujian!Afio mai, Saina!


Taimi meli: Sep-24-2021