Lalaki Baju Renang ngojay Bikini Briefs Pad Swimsuits Board Surf Shorts Trunks

Pedaran pondok:


  • Tipe Suplai: OEM Service
  • Nomer modél: WF-BS00023
  • Komposisi lawon: 82% Nylon, 18% Spandex
  • Kamampuhan Suplai: Komposisi lawon
  • Syarat pamayaran: Kamampuhan Suplai
  • Toko Balanja

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    1.Kalayan pad jero payun

    2.Ukuran Éropa, Hiji Ukuran Langkung alit ti Amérika Serikat

    3.100% Asli, Kualitas Kelas Tinggi

    4.Entong Leungit Warna atanapi Kucurkeun dina Nyeuseuh

    5.Kalayan pad jero payun

    6.Motong saé, raoseun dianggo

    7.Sentuhan anu saé pikeun nyumputkeun hal-hal nalika baseuh sareng di tempat umum.

    Item Lalaki Baju Renang ngojay Bikini Briefs Pad Swimsuits Board Surf Shorts Trunks
    Fabric Tipe 82% Nylon, 18% Spandex
    Fabric Skaresahan Lawon tiis
    Syeuh S-XL pikeun pilihan anjeun
    Logo Dina labél atanapi nyetak dina lawon henteu kunanaon
    Color Dicitak sakumaha gambar
    Packing 1pc / polybag, atanapi salaku sarat anjeun
    MOQ 1000 pcs unggal warna
    Snguseup DHL, FedEx, TNT, UPS, Udara, Pangiriman laut
    Dwaktos elivery 35-45 dinten saatos sadayana detil dikonfirmasi
    Payment Sarat L / C, T / T
    Port Xiamen, Cina

    Gambar Tembongkeun

    20191213094530
    20191213094544

    Bagan Ukuran

    SIZE Ukuran datar pinggang (CM) Pinggel awak fit (INCH)
    S 36 28-30
    M 38 31-33
    L 42 34-36
    XL 44 37-39

    Kamampuh Layanan OEM

    * Kami nawiskeun jasa OEM propésional,

    * Sareng ogé ngagaduhan hak impor sareng ékspor pikeun nyayogikeun salah-jasa pikeun toko ranté: desain gaya énggal, pameseran lawon, pembuatan sampel, produksi massal, kontrol kualitas, pangiriman / ékspor.

    Tembongkeun lawon

    brt343

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin