Pabrik kami

Xiamen Westhio Imp. & Exp.Co., Ltd. didirikeun taun 2009.

Kalayan sistem manajemen perusahaan modéren, pabrik ngalangkungan 5.800 méter pasagi sareng langkung ti 400 pagawé, 12 tim QC, 8 désainer pikeun ngembangkeun produk pangsaéna pikeun konsumén.

Langkung 10 jalur Produksi ngagaduhan kapasitas produksi bulanan langkung ti 300,000 pcs, ngahontal nilai kaluaran taunan US $ 100 Juta dolar.

Kusabab staf perusahaan usaha kami parantos lulus tés BSIC sareng tés BV, sareng kami ogé tiasa ngembangkeun gaya anyar dumasar kana pola desain anjeun, OEM sareng ODM.

company12
about-4
about-6

Palayanan palanggan

Jumlah pesenan alit tiasa ditampi, kanggo detil pls ngahubungi kami.

Percetakan digital, Percetakan Logo Silikon, percetakan panas, percetakan cai sareng sadayana tiasa dianggo.

Sayogi pikeun layanan khusus pikeun Main Label, Polybag, Hangtag sareng sajabina asesoris.

Kami gaduh susunan anu ketat sareng lengkep unggal pesenan pelanggan. Tina A) Nyusun pola B) Mésér lawon C) motong lawon D) Ngadamel produk E) Inspeksi Kualitas F) Pangiriman.

a-Customer

1. Palanggan

Datangna ka pabrik kami langsung pikeun nyanghareupan detil diskusi sareng rapat, terang masing-masing saratna.

a-Cutting

2. Motong

Lawon rileks sareng nganggo mesin pikeun motong lawon sanés potong kompas pikeun ningkatkeun presisi.

a-Embroider and pattern

3. Sulaman sareng pola

Kami gaduh sulaman sareng pola anu dicitak.

a-Sewing

4. ngaput

Jahitan datar, opat jarum genep garis, jahitan ranté jsb mesin khusus pikeun syarat anu béda.

a-Trimming+ins

5. motong

Motong benang tambahan, ngarévisi jahitan anu rusak sareng sajabina pikeun Pamariksaan Kualitas pikeun mastikeun kualitas anu saé

a-Ironing

6. Setrikaan

Anggo mesin Setrika pikeun beusi baju supados baju lemes sareng penampilan anu langkung saé.

a-QC

7. QC

Pamariksaan pikeun produksi masal sateuacan dimuat kana bungkus ku tim QC kami atanapi tim Palanggan QC.

oem1

8. bungkusan OEM

Bungkusan ngarobih, urang tiasa dipak sakumaha cara anjeun: Unfollow, stiker, tilepan, gantungan, pengepakan.

ppp

9. Pakét

Tanda karton OEM sareng bungkus kuantitas sakumaha kabutuhan anjeun. Ngunggah karton dina wadah anu dipertanggungjawabkeun ku padamel bungkus sareng kapal ka Pabean.

a-Loading

10. Ngamuat

Pilihan pangiriman anu béda: pangiriman udara, pangiriman ekspres, pengiriman barang sadayana sayogi.