Celana kargo karéta rip-stop lalaki

Pedaran pondok:


  • Tipe Suplai: OEM Service
  • Nomer modél: WF-CP0004
  • Komposisi lawon: 97% Katun 3% Spandex
  • Kamampuhan Suplai: 30,000 pcs per bulan
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C
  • Toko Balanja

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    1.Bahan enteng, Rip-stop sareng Nyaman

    2.Dengkul sareng palangkangan diteukteukkeun kana desain ergonomis tina rasa tilu diménsi, anu cocog pikeun jenis gerakan naon ogé anu tiasa dianggo dina suku. Pinggel elastis kalayan loop sabuk anu langkung lega; Cing segitiga plastik; Cuffs leg tipe lamping, pas pikeun boot taktis.

    3.Multi-kantong: Dua kantong miring payun sareng samping anu dikuatkeun; Dua kantong kargo anu tiasa dilegakeun ageung dina dua sisi ku dua saku mini sareng ritslét anu nyandak sadaya alat penting anjeun; Kantong tukang dipasang dina dua sisi kuriling pinggul. Ngepaskeun anu jero pisan henteu ngan ukur fungsional tapi ogé gaya.

    4.OCCASION: Ieu lawon katun anu henteu ipis teuing atanapi teuing kandel. Éta lawon pikaresepeun dianggo sapanjang taun. Calana Taktis anu saé pikeun kagiatan outdoor sareng pakean sapopoé biasa, khususna pikeun hiking, moro, pendakian, bersepeda, mancing, paintball, némbak, latihan tentara, jst.

    Item Celana kargo karéta rip-stop lalaki
    Fabric Tipe 97% Katun 3% Spandex
    Febric Skaresahan Napas, awét, beueus beueus, garing gancang, raoseun
    Syeuh S-4XL
    Logo Panas Mindahkeun, Percetakan layar Sutra, Silikon Gel, Bordir
    Color Naon waé warna anu anjeun nyungkeun
    Packing 1pc / polybag, atanapi salaku sarat anjeun
    MOQ 3000 Pcs per warna
    Snguseup EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, Pangiriman laut
    Dwaktos elivery 35-45 dinten saatos sadayana detil dikonfirmasi
    Payment Sarat L / C, T / T
    Port Xiamen, Cina

    Gambar Tembongkeun

    20191212143847
    20191212143907

    Bagan Ukuran

    BARTA SIJE LALAKI CARGO PANTS SIZE

    Ukuran AS
    (Hungkul Référénsi)

    Pinggang

    Hips

    Papat

    Panjangna

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    cm

    Inci

    S

    72

    28.25

    100

    39.25

    58

    22,75

    99

    39

    M

    76

    30

    104

    41

    62

    24.5

    101

    39,75

    L

    80

    31.5

    108

    42.5

    64

    25

    103

    40.5

    XL

    88

    34.5

    112

    11

    66

    26

    105

    41.25

    XXL

    90

    35.5

    118

    46.5

    70

    27.5

    107

    42

    3XL

    96

    38

    124

    49

    74

    29

    109

    43

    4XL

    100

    39.25

    130

    51

    78

    30.5

    111

    43,75

    Catetan:

    1. Sadaya dimensi diukur sacara manual ku simpangan dina 1-2cm.

    2.Kusabab béda tina lampu sareng tampilan, aya sababaraha kasalahan dina warna sareng gambar antara aktual sareng halaman wéb, warna na dumasar kana produk anu anjeun tampi.

    To diajar langkung seueur ngeunaan gaya anu sami.

    Contact kami pikeun langkung seueur rinci ngeunaan Harga, Packing, Shipping and Discount.

    Calana Anggo Kanggo

    1232srd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami