Dette er et spørsmål som gjør oss veldig forvirret.Vi kan ikke bruke daglige klær for å gjøre yoga eller sport.Vi må bruke yogaklær.Hvordan er det forskjellig mellomsports-bh og bukserog daglig slitasje?

Yoga klærer designet i forbindelse med selve strekk av yoga for å oppnå effekten av trening.Selv om andresportsklærer komfortabel og enkel, den egner seg ikke nødvendigvis for yogas krav til kroppsform og strekk.

For nybegynnere,yoga klærer det mest grunnleggende utstyret.Vi kan ofte se at yogabevegelsene er mer myke, og rekkevidden er større, såyoga klærmå ikke være for stramt.

Hvis klærne er for trange, vil det ikke være bra for handling praktisk og fritt.Yogaklærne vi ser er i utgangspunktet stramme og løse.Deyoga topperer strammere generelt, menmagekontroll yoga bukserer løse.Hensikten er å trene fritt når du gjør yoga.

Yogaklærer undertøysprodukter, og mer oppmerksomhet bør rettes mot deres helseegenskaper.Folk vil svette mye under trening.Hvis materialet egentlig ikke er sunt, vil skadelige stoffer komme inn i huden og kroppen med åpningen av porene.I det lange løp vil det forårsake stor skade på menneskekroppen.Den nåværende godeyoga bhogyogabukserer laget av miljøvennlig profesjonelt sportsstoff, slik at du kan nyte sunn følelse under yoga.

Faktisk når du velgeridrettstopper, så lenge du legger mer vekt på noen små detaljer, kan du velge de riktige yogaklærne for deg selv, og skjønnheten din vil også gi mange poeng for dette!


Innleggstid: Aug-07-2020