I le taimi nei, o ofuvae o fafine poʻo ofuvae yoga i luga o le maketi ua vaevaeina i seamless ma seamed, o le a la le eseesega i le va o seamless ma seamed?Aisea ua ta'uta'ua ai tagata fa'aonaponei e ofuina e leai se su'ega?Se'i ta'u atu nei ia te oe.

E leai ni fa'ailoga e mafai ona iloa i le pito o leofu su'isu'i.O le manatu lena o le le fa'aogaina.O le mea e taʻua o "ofu e leai se mea" e masani lava ona faʻaaogaina lavalava e gaosia i le lalagaina ma meafaigaluega faʻapitoa fou.E faʻaaogaina le gaosiga faʻatekonolosi maualuga o peleue lalaga maualuga, ofuvae, ma taʻaloga taʻaloga maualuga, ina ia le manaʻomia e le ua, puimanava, papa ma isi vaega.O ituaiga o ofu i lalo e le seamless ou'amea, ofutino,vaevae, pupuu, pusa pusa, pupuu, manoa, ma isi.

Seamless e faasino i se tamai masini lalaga lapotopoto faapitoa, e tusa ai ma se polokalama komepiuta na muai fuafuaina, e ala i le lalagaina o le lalaga i totonu o se ofu tubular (e aunoa ma se su'iga itu), ona vali lea ma faʻapipiʻi le ofusa, ona na o le tipi ma suʻisuʻi.

Mo se vaaiga i seamed maofuvae leai se su'isu'i, o le lisi e fa'apea:
Muamua, suisuiofuvae yogae mafai ona le lelei e ofuina mo se taimi umi.Aua o le suisuiofu i totonufaʻaaogaina le faiga faʻaleaganuʻu, o le ie lalaga e tipi ma suisui, o lea o le ofu maeʻa e tatau ona lua pe sili atu suʻiga, ma o le paʻu o le a suʻiina pe a uma se taimi umi.Ona o le faʻatapulaʻaina o tekinolosi faʻagasologa, o mea e faʻaaogaina mo le suʻiina o paʻu taʻaloga maleggings yogae le lava le fa'alava e fetaui ma le tino, ma o le a fa'ateleina pe a uma ona ofuina mo se taimi umi.

O le pa'u ta'aloga e leai se aoga e fa'aaoga sa'o le vulu i le ofu ua mae'a, e tasi le taimi e sui ai, e leai se vaeluaga o itu, fa'aauau pea le lalagaina o filo lalaga, e leai se mana'oga e alu i le su'isu'i, ma e mafai ona sili atu le pulea lelei o le elasticity, aua o lo'o i ai. leai se su'isu'i mo se fa'aoga lelei.A uma ona fufulu, o le a le faʻaleagaina le faʻamavaeina.

I tausaga talu ai nei,ofu yoga su'esu'eua sili atu ona lauiloa i tupulaga talavou, aemaise uo tamaitai e fiafia i le malosi.Auaofuvae e leai se sulu,u'amea su'esu'emaofu talaloae lelei le elasticity, latou te faʻalelei e ofuina i luga o le tino, ma e mafai ona faia se sao i le faʻatulagaina ma le faʻamatagofieina o le tino.E i ai uiga o le afu o le afu ma vave faʻagogo, ma e leai se mamafa poʻo se faʻalavelave pe a ofuina i luga o le tino.

Atonu e fai mai nisi tagata su'isu'iyoga brasmaofuvae yogafaia lavalava e sili atu ona fetuutuunai i foliga.O le mea moni, e leai.Fa'atasi ai ma le fa'aautomatika atili ma le fa'aleleia atili o le lalaga fa'asolo, o le ta'uta'ua e leai se meaofu i totonue mafai ona lalagaina i le taimi e tasi i le tele o faatulagaga faʻalapotopotoga, ma e moni lava "leai se mea"!

Ia, e mafai ona e iloa le eseesega i le va o le su'isu'i ma le su'isu'i?


Taimi meli: Apr-09-2022