Når det gjelder skilpaddeskallfarge og leopardfarge, er det mange som ikke kan se forskjell.I dag vil jeg dele følgende med deg:

La oss først snakke om skilpaddeskall:
Farge: Den mørkere fargen er bedre, den mørkerøde er toppkarakteren, den knallrøde er best, og den lyserøde er den andre.

Hawksbill er faktisk en slags reptil havskilpadde, også kjent som tusenårsskilpadden.Det er det mest dyrebare dyret i de sørlige hav.Det er tretten skjell (kåte plater) på baksiden av skilpaddeskallet.Blodskutt mønster i brunt og blekgult.
Skilpaddeskallet er generelt omtrent 0,6 meter langt, og de større kan nå 1,6 meter.Det er to par panneskjell på toppen av hodet, snuten er flat på siden, og forsiden av overkjeven er kroket og buet som en olecranon;2 par pannevekt;dorsal scutellum er arrangert i en imbricate;den kåte platen på baksiden er arrangert i en imbricate, overflaten er glatt, og lemmene er finnefotlignende.Forlemmer med 2 klør.Halen er kort og vanligvis ikke eksponert utenfor neglen.

"Skildpaddefargen" kommer fra mønsteret til skilpaddeskallet.Nå er skilpaddefargen vi snakker om faktisk en lignende mønsterfarge, litt som et leopardmønster, men "skilpaddeskallet" er ikke en leopard.Det vil si at det er en slags skilpadde.

Det er her skilpaddefargen kommer fra.

Fargen på leopardprint er for det meste en kombinasjon av brunt og svart, og fargen er mørkere.Den er designet og trykket i henhold til fargen på dyreleoparden.

Noen foretrekker skilpadde påyoga sett, noen påAlo Yoga sports-BH, noen påyogabukser, påsportsdrakter,påleggings,noen påT-skjorter, noen på skjørt, og på kjole osv.Alles øyne er forskjellige.

Men noen liker leopardfarger på alle slags klær.

Nå som du vet hvordan du skiller mellom skilpaddeskall og leopardprint, kan du velge dine favorittmønstrede yogaklær etter dine egne preferanser!


Innleggstid: 25. februar 2022