Are nike alole haʻuki adidasʻoi aku ka maʻalahi o nā ʻano paʻa a ʻoluʻolu paha no ka hoʻoikaika kino?

No kēia nīnau, ʻaʻole maʻalahi ka pane.Pili ia inā makemake ʻoe i ka paʻa a ʻoluʻolu paha.E koho i kalole haʻuki Nikeoelike a kūpono e like me kāu makemake pilikino.

E haʻi aku ka mea hoʻoponopono iā ʻoe i koʻu mau manaʻo pilikino no kāu ʻike.

Ke holo ʻoe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻaʻahu ʻoihanaʻO Adidas Tracksuitpaʻa paʻa ma mua o ke ʻano hemo.ʻO nā kumu nui e like mepenei:

1. Leggings haʻuki or hale haʻukie like me nā paʻa paʻa hiki ke hoʻemi i ka luhi o nā mea pāʻani.Hoʻoikaika ke kino i ke kahe kokoma o nā mana hoʻoemi like ʻole, a laila e paipai i ka hoʻihoʻi venous i ke kino a me ka metabolism o ka lactic acid i loko.manawa.

2. Nā lako holo e like me nā leggings aʻaʻahu ʻaʻahukōkua i ka mālama ʻana i ka wela o ka ʻiʻo maikaʻi loa o ke kino kanaka ahoʻokēʻai i ke kaʻina hana hoʻoponopono wela o ka wela a me ka hou i ka wā hoʻoikaika kino.

Eia kekahi, i ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa holo ʻana, hiki i ka mālama ʻana i kahi mahana o ka ʻiʻo kūpono ke hōʻemi i ka manawa o ka hōʻeha a hōʻoia i aʻoi aku ka maikaʻi o ka holo ʻana.He kumu koʻikoʻi kēia no ka holo wāwae.

3. ʻaʻahu hoʻoikaika kinohiki ke hoemi i ka luhi a hooikaika i ka hooikaika kino.

ʻO ka mea weliweli loa i ka holo ʻana, ʻaʻole paha ka hopena i nā hono, akā ʻo ka resonance i hana ʻia e ka hopena o ke kino.
ʻO ka resonance o ke kino i hana ʻia e ka hoʻomaʻamaʻa holo ʻana e hoʻolilo i nā ʻiʻo kino, nā hono, cartilage, etc.a haehae.

ʻO ka poʻe momona ka mea maʻalahi i ka resonance.No ka mea, kokoke loa ka resonance frequency o ka momona i ka articularcartilage, a ʻoi aku ka nui o ka momona a me ke kaumaha o ke kaumaha, ʻoi aku ka ikaika o ka hopena resonance.

No laila pono ʻoe i nā leggings haʻuki a paʻaluna haʻukie pale iā ʻoe iho i ka wā e holo ai.

ʻOiaʻiʻo, manaʻo kekahi poʻe he mea hōʻoluʻolu ʻole ke komo ʻana i kahi kokoke i ke kino, no laila hiki iā ʻoe ke kohonā haʻuki manuahilole lole, ʻoi aku ka maʻalahi, hoʻomaha, a maʻalahi hoʻi e hana i nā neʻe āu e makemake ai e hoʻomaʻamaʻa.

Nā lole haʻuki paʻaʻAʻole hiki iā ʻoe ke hōʻike wale i kāu kiʻi, hoʻohiwahiwa i kou mau ʻiʻo, akā kōkua pū nō hoʻi iā ʻoe e lilo i ke kaumaha, kaʻa, piʻi,ʻO ka hoʻoikaika kino i loko, a me nā mea ʻē aʻe, ʻo ke koho ʻana i kahi lole hāmeʻa paʻa paʻa he koho maikaʻi.

Inā makemake ʻoeka lole hoʻoheheʻe hemo, no ka poʻe makemake i ka basketball, ka pôpeku, a me nā mea ʻē aʻe, ʻoi aku ka maʻalahi a me ka wikiwiki e hoʻokuʻukou kino e hana ai.


Ka manawa hoʻouna: Dec-03-2021