Pukole pahu pahu: ʻAʻole pono e komo ka poʻe me nā wāwae mānoanoa a lahilahi paha.
maʻamau,pahu pahu pahuʻoi aku ka maikaʻi ma mua opōkole.Ma muli opōkole pahu kānehiki ke hōʻemi i ka friction, a mālama i ka mālie, akā kohopahu loko lokopono e kūpono, manaʻo mākou e koho i ka lole pulupulu.
Kokoke ke kino o ka lole.
Inā hemo loa ka wāwae palahalahaCK lole komoe hoʻohūhū a ʻoluʻolu ʻole ʻoe ma hope o kou komo ʻana i ka pants.

pōkole:Nā pōkole kāneʻo ia ke ʻano kumu.ʻAʻole paʻa ke kūlana o ka piko o nā pōkole ma ke kumu o ka ʻūhā, akā ua hoʻokiʻekiʻe iki i ka pūhaka.Hiki i kēia hoʻolālā ke hōʻoia ʻaʻole e hahau ʻia nā ʻūhā i nā kāne i ka wā e hoʻoikaika ai;ʻO kēiaʻaʻahu naniʻano hiki ke hōʻoia i kanā kaula kānee mālama i kahi mamao iki ma waena o ka pūhaka a me ka crotch, hiki ke hoʻonui i ka ʻāʻī o ka ʻaoʻao a mālama i ka pants e paʻa "paʻa", ʻaʻole ia he kumu nui.ka hoʻoneʻe ʻana.
Hoʻohana ia i ka lole me ka hana hoʻohuʻu ikaika a me ka hoʻoheheʻe ʻana i ka wai ikaika a me ka hanu.

Manaʻo koho:
Nā lole komo loko o nā kānepono e noʻonoʻo mua i ke komo ʻana i nā manawa.

ʻO ka mea mua, pono e ʻoluʻolu a me ka lole māmā, ʻaʻole maʻalahi ka leak mark ma kekahi mau ʻāpana.ʻOi aku ka maikaʻi o ka hele ʻanalole komo lokome ka hana hoʻomaloʻo wikiwiki, holoi wikiwiki.ʻOi aku ka maikaʻi e koholole komo pulupuluke hele ʻoe e pāʻani.

Ma ka home, hiki iā ʻoe ke komo i kekahi mau pōkole pulupulu pahu pahu i ʻoi aku ka paʻa ʻole.
ʻO ka lua, e hoʻolohe i ka maikaʻi: maikaʻi ka lole;ʻO ka wehe ʻana o ka wāwae ma ka hema a me ka ʻākau he ʻano like a māmā a ʻaʻohe ala;he palupalu ka pūhaka o ka lole, a he maʻalahi ke hoʻi i kona ʻano kumu ma hope o ka huli ʻana a me ka hamo.

ʻO nā kaila ʻē aʻe, hiki ke nānāWESTFOX.


Ka manawa hoʻouna: Jun-12-2020