O le aso vevela o loʻo oʻo mai, o le tele o tagata e faʻamalositino, ma le maualuga o le aofaʻi o tamaloloa.E le manaʻo tagata uma e faʻaleagaina lo latou lalelei ona o latou ata i le vaitau o le ofuina o lavalava.Ae ina ia maua se aafiaga malosi lelei, se seti o le mafanafanaofu ta'alogae taua.

E masani ona fautuaina e te filifili mamaofu ta'aloga uliuli, ina ia le faʻalavelaveina i lanu susulu o lavalava.E le gata i lea, o le uliuli o loʻo i ai foi se aafiaga lelei o le paʻu o le mamafa, e mafai ona ufiufi lelei le gaʻo tele i luga o le tino, ma maua ai le aafiaga sili o le tipiina o le laina o le tino.

E faapefea ona filifilisuti ta'aloga:

01: Filifiliga ie
Pe a filifiliaofu ta'avale mo alii, o le ie o le manatu muamua.O le tasi o le afu ae o le isi o le elasticity.O ie e iai le afu lelei o galuega e mafai ona faʻamautinoa o loʻo faʻamalolo o tatou afu i le taimi i le taimi o faʻamalositino ma sili atu ona puipuia le tino;e mafai ona fesoasoani ie fa'ama'i ia i tatou e fa'amae'a nisi gaioiga faigata ma maua ai fa'amalositino lelei.

02: Filifiliga o lanu
E masani ona fautuaina e ofuinamitiafu ta'aloga,ofuvae ta'aloga,peleue ta'aloga,tagata tamo'e,2pcs seti ofu ta'aloga,3pcs seti ofu ta'aloga,5pcs ofu ta'alogao le lanu e uliuli, faigofie ma lelei, ma matua manifinifi.Afai o le lanu e mama pe sili ona tumu, e matua mata'utia ma faigofie ona fa'alavelave i gaioiga a isi.E faigata ona taula'i atu i fa'amalositino ona o le tele o fa'aaliga.

03: Filifiliga o lomiga
O ofu ta'aloga uma e la'ititi, o lea e tatau ai ona e va'ai toto'a ile mamanu pe a e ofuina.Ae maise ofuvae maloloina, o nisi e faʻaalia "ofu i totonu“, o se mea e maasiasi ai.Afai e te manaʻo e filifili se sitaili limafoai ma faʻalelei, e tatau ona e vaʻavaʻai ma le totoa i le mamanu o lavalava.

Faʻafeiloaʻi oe faʻafesoʻotaʻi i matou e mamanuina lau oe lava mamanu poʻo le faʻapipiʻiina o lau logo. Fai e pei o lou manaʻoga.


Taimi meli: Apr-09-2021