FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami produsén ogé perusahaan dagang, perusahaan dagang kami aya di Xiamen sareng pabrik kami ayana di Jinjiang (caket dieu Xiamen), nyetir sajam.

Naon pasar utama produk anjeun?

    Pasar utama kami nyaéta: Éropa, AS, Amérika Kidul, Australia, jsb.

Saha pasangan mérek anjeun damel?

Kami damel sareng sababaraha perusahaan merek sapertos Wal-Mart, Puma, Disney sareng sajabina. 

Dupi anjeun tiasa ngalakukeun produk khusus?

    Leres, urang tiasa nyayogikeun OEM sareng ODM,

Wilujeng ngirim draf desain anjeun atanapi conto aslina ka kami pikeun nyiptakeun conto salinan ka anjeun pikeun disahkeun. 

 

Kumaha kéngingkeun cutatan anjeun?

    1. Anjeun tiasa e-mail ka kami kalayan spésifikasi detail anjeun (gaya desain, bahan, ukuran, warna, kuantitas), maka urang tiasa ngadugikeun anjeun dina waktos anu pondok. 

  2. Anjeun tiasa ngirim sampel aslina ka kami, maka kami tiasa ngadugikeun harga anu akurat sareng ngadamel hiji conto salinan ka anjeun pikeun disatujuan. 

  

Sakumaha kanggo biaya sampel?

1, Kami ngecas biaya sampel US $ 100 dugi ka US $ 300 unggal gaya kalayan gaya logo desain aslina anjeun atanapi sampel aslina didamel pikeun persetujuan anjeun dugi ka anjeun nyugemakeun pikeun conto salinan.

2, Kami bébas ngadamel sampel pikeun anjeun salami anjeun janten pasangan urang. 

Naon MOQ anjeun?

Éta 3000 potongan unggal gaya sacara normal, tapi urang tiasa ngadamel 500 lembar kanggo urutan coba.

Naon waktos sampel & waktos pangiriman?

    Sampel waktos: normalna 7-10 dinten.

    Waktos pangiriman: 30-45 dinten saprak persetujuan sampel PP.

Naon istilah pamayaranna?

 T / T atanapi L / C dina titingalian.

Dupi anjeun ngagaduhan QC?

Leres, kami gaduh tim QC 12 urang kanggo damel pikeun tiap urutan.

Tina matéri pikeun nuturkeun kualitas dugi ka réngsé orde sareng ngintunkeun kiriman. 

 

Kumaha perkawis cara pengiriman sareng biaya pengiriman?

    Cara pengiriman:Nganyatakeun kalayan layanan panto ka panto, Airfreight, FCL atanapi LCL pikeun pangiriman laut.

    Biaya pengiriman: Kami tiasa ngadugikeun biaya pengiriman pikeun rujukan saprak kami nampi alamat pangirim anu jéntré. 

   

Kumaha jasa anjeun tiasa lakukeun pikeun kami?

Kami gaduh tim penjualan anu hadé sareng tim QC pikeun jasa pikeun anjeun iraha waé dimana waé! 

Sadayana parantos dipasrahkeun ka kami ti saprak anjeun mesen, urang ngamutahirkeun laporan ka anjeun unggal minggu.

Pameran anu mana anu anjeun hadiri?

Kami parantos dugi ka Carton Fair, ISP Jérman, Las Vegas Show USA, Melbourne Exhibition AU kantos sataun normal.

Naha urang tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Tangtosna, wilujeng sumping pikeun nganjang ka kami! 

Palabuan udara: Bandara Xiamen.

Urang tiasa pendak sareng anjeun di Bandara Xiamen.