FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka pabrikan uga perusahaan dagang, perusahaan dagang sing ana ing Xiamen lan pabrik sing ana ing Jinjiang (Xiamen cedhak), nyopir sakjam.

Apa pasar utama produk sampeyan?

    Pasar utama kita yaiku: Eropa, USA, Amerika Selatan, Australia, lsp.

Mitra merek sampeyan kerja bareng?

Kita nggarap sawetara perusahaan merek kayata Wal-Mart, Puma, Disney lan liya-liyane. 

Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan?

    Ya, kita bisa nyedhiyakake OEM lan ODM,

Sugeng rawuh ngirim rancangan desain utawa conto asli sampeyan kanggo nggawe conto salinan kanggo disetujoni. 

 

Kepiye carane njaluk kuotasi sampeyan?

    1. Sampeyan bisa ngirim email karo spesifikasi rinci (gaya desain, bahan, ukuran, warna, jumlah), banjur bisa dikutip kanthi cepet. 

  2. Sampeyan bisa ngirim conto asli menyang kita, mula kita bisa menehi rega sing akurat lan nggawe conto salinan siji kanggo sampeyan. 

  

Pira regane kanggo sampel?

1, Kita dikenani biaya kanggo conto biaya US $ 100 nganti US $ 300 saben gaya kanthi gaya logo desain asli utawa sampel asli digawe kanggo disetujoni nganti sampeyan wareg kanggo conto salinan.

2, Kita bebas nggawe conto kanggo sampeyan wiwit sampeyan dadi mitra kita. 

Apa MOQ sampeyan?

Biasane 3000 potongan saben gaya, nanging kita bisa nggawe 500 potongan kanggo nyoba.

Apa conto wektu & wektu pangiriman?

    Wektu conto: biasane 7-10 dina.

    Wektu kiriman: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP.

Apa istilah pembayaran?

 T / T utawa L / C nalika ndeleng.

Apa sampeyan duwe QC?

Ya, kita duwe tim QC 12 wong sing bakal makarya kanggo saben pesenan.

Saka bahan kanggo ngetutake kualitas nganti order rampung lan ngirim kiriman. 

 

Kepiye babagan cara pengiriman lan biaya pengiriman?

    Cara pengiriman:Ekspres kanthi layanan lawang menyang lawang, Airfreight, FCL utawa LCL kanggo pangiriman laut.

    Biaya pengiriman: Kita bisa ngutip biaya pengiriman kanggo referensi amarga entuk alamat panrima rinci. 

   

Kepiye layanan sing bisa sampeyan lakoni?

Kita duwe tim adol lan tim QC sing bisa digunakake kanggo sampeyan kapan wae! 

Kabeh wis ditinggalake amarga sampeyan wis pesen, saben minggu nganyari laporan marang sampeyan.

Pameran sing wis dirawuhi?

Kita wis menyang Carton Fair, ISP Jerman, Las Vegas Show USA, Pameran Melbourne AU taun biasa.

Apa bisa menyang pabrik sampeyan?

Mesthi, welcome welcome kanggo ngunjungi kita! 

Pelabuhan bandara: Bandara Xiamen.

Kita bisa ketemu sampeyan ing Bandara Xiamen.