Pabrik Kita

Xiamen Westhio Imp. & Exp.Co., Ltd. didegaké ing taun 2009.

Kanthi sistem manajemen perusahaan modern, pabrik sing nutupi 5.800 meter persegi lan luwih saka 400 karyawan, 12 tim QC, 8 desainer kanggo ngembangake produk sing paling apik kanggo para pelanggan.

Luwih saka 10 lini produksi entuk kapasitas produksi saben wulan luwih saka 300.000 pcs, entuk nilai output taunan US $ 100 Yuta dolar.

Amarga staf perusahaan gaweyan, kita wis lulus tes BSIC lan tes BV, lan kita uga bisa ngembangake gaya anyar adhedhasar pola desain, OEM lan ODM.

company12
about-4
about-6

Layanan Pelanggan

Jumlah pesanan cilik bisa ditampa, kanggo rincian pls hubungi kita.

Pencetakan digital, Pencetakan silikon Logo, cetak panas, cetak banyu lan sapanunggalane bisa digunakake.

Kasedhiya kanggo layanan khusus aksesoris Label Utama, Polybag, Hangtag lan sapanunggalane.

Kita duwe pengaturan sing ketat lan lengkap kanggo kabeh pesenan pelanggan. Saka A) Pola nggawe B) Tuku Kain C) Motong Kain D) Nggawe produk E) Pemeriksaan Kualitas F) Pangiriman.

a-Customer

1. Pelanggan

Ayo langsung ngadhepi pabrik kanggo ngrembug babagan diskusi lan rapat, ngerti kabeh persyaratane.

a-Cutting

2. Nglereni

Kain santai lan nggunakake mesin kanggo nglereni kain tinimbang trabasan kanggo nambah tliti.

a-Embroider and pattern

3. sulaman lan pola

Kita duwe sulaman lan pola sing dicithak.

a-Sewing

4. Sewing

Jahitan datar, papat jarum enem garis, jahitan rantai dll mesin tartamtu kanggo macem-macem syarat.

a-Trimming+ins

5. Nglereni

Nglereni utas ekstra, nyunting jahitan sing rusak lan liya-liyane kanggo Pemeriksaan Kualitas supaya kualitas apik

a-Ironing

6. Setrika

Gunakake mesin Setrika kanggo nyetrika sandhangan supaya sandhangan katon lancar lan luwih bagus.

a-QC

7. QC

Inspeksi kanggo produksi massal sadurunge dimuat menyang tim dening tim QC utawa tim Customer QC.

oem1

8. Kemasan OEM

Kemasan khusus, bisa dikemas kanthi cara sampeyan: Unfollow, stiker, lempitan, gantungan, pengepakan.

ppp

9. Pengepakan

Tandha karton OEM lan jumlah kemasan kaya sing sampeyan butuhake. Ngunggah karton ing wadhah sing tanggung jawab dening buruh bungkus lan dikirim menyang Bea Cukai.

a-Loading

10. Ngunggah

Pilihan pangiriman sing beda: pengiriman udara, pengiriman ekspres, pengiriman barang kabeh kasedhiya.