Hver gang du trener yoga, vil du svette.Etter at du har skiftet klær, bør du vaske dem, spesielt buksene.Hvordan rengjøreyogabukser?

Avslutt før vask

Før rengjøring må du rydde opp i buksene og diverse på overflaten av buksenbukse, som lommebøker, sand og steiner.

Forhindre deformasjon

Vask denlululemon yoga bukser.Hvis kvaliteten er bedre, vær oppmerksom på å forhindre deformasjon ved vaskgym leggings.Etter vask er det best å bruke hendene til å glatte dem og henge dem på en kleshenger, og deretter tørke dem.

Forhindre interkontaminering

For å unngå mørkesport leggingsfra å falme og forurensetreningsbukser, er det best å ikke vaske dem sammen når du vasker dem.Skal de vaskes sammen i vaskemaskinen skilles de med en pose.

Vær oppmerksom på styrke

Selv omyoga capri bukser,yoga shorts or yoga leggingser slitesterke og ikke lette å bryte, de bør ikke vaskes for hardt.Hvis det er skitt på overflaten avEagle Rock bukser, er det best å skrubbe med en børste fuktet med vaskemiddel.

Tørkemetode

Etter rengjøring, heng opp til tørk, men det bør bemerkes at tørketiden ikke bør være for lang for å forhindreleggingsfra å blekne.I tillegg bør det bemerkes at den ikke henger på et sted der solen er for sterk.

Hvis du har andre bedre rengjøringsmetoder elleryogabukser related questions, please feel free to contact export@west-fox.com and share.


Innleggstid: Jun-04-2021