Vsakič, ko boste vadili jogo, se boste potili.Ko se preoblečete, jih morate oprati, še posebej hlače.Kako očistitijoga hlače?

Zaključite pred pranjem

Pred čiščenjem očistite predmete v hlačah in drobnarije na površinihlače, kot so denarnice, pesek in kamni.

Preprečite deformacijo

Operitelululemon hlače za jogo.Če je kakovost boljša, bodite pozorni, da preprečite deformacijo pri pranjutelovadne pajkice.Po pranju jih je najbolje z rokami zgladiti in obesiti na obešalnik, nato pa posušiti.

Preprečite interkontaminacijo

Da bi preprečili temnošportne pajkicepred bledenjem in kontaminacijotelovadne hlače, je najbolje, da jih pri pranju ne perete skupaj.Če jih želite oprati skupaj v pralnem stroju, jih ločite z vrečko.

Bodite pozorni na moč

Čepravjoga kapri hlače,kratke hlače za jogo or joga pajkiceso trpežne in jih ni enostavno zlomiti, ne smejo jih premočno prati.Če je na površini umazanijaHlače Eagle Rock, je najbolje drgniti s krtačo, navlaženo z detergentom.

Metoda sušenja

Po čiščenju obesite, da se posuši, vendar je treba upoštevati, da čas sušenja ne sme biti predolg, da preprečitepajkiceod bledenja.Poleg tega je treba opozoriti, da ga ne obesite na mesto, kjer je sonce premočno.

Če imate druge boljše metode čiščenja ozjoga hlače related questions, please feel free to contact export@west-fox.com and share.


Čas objave: 04.06.2021