Celana Panjang Plancongan

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: Layanan OEM
  • Nomer Model: WF-CP0001
  • Komposisi Kain: 100% nilon
  • Kemampuan Pasokan: 30.000 pcs saben wulan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Kain entheng garing cepet kanggo kenyamanan maksimum, Pinggang elastis sisih pas.

    2.Fungsi: nyandhang elastis, ngusir banyu, tahan nyandhang, bebas ambegan, garing, dilengkapi sabuk.

    3.Sikil celana zip bisa diganti kanthi gampang saka celana dadi celana pendek

    4.Kain proteksi srengenge UPF nyuda paparan sinar UVA / UVB sing mbebayani.

    5.Cocog kanggo sandhangan santai lan santai, kayata hiking, lelungan, ski, nunggang, mlaku-mlaku, kemah, gunung, berburu, menek, lsp.

    Item Celana Panjang Plancongan
    Fjinis abric 100% nilon
    Febric Specahan Kain Tenun nilon
    Size M-XXL
    Logo Transfer Panas, Pencetakan layar sutra, Gel Silikon, Bordir
    Color Werna sing sampeyan jaluk
    Packing 1 pc / polybag, utawa minangka sarat sampeyan
    MOQ 3000 Pcs saben warna
    Sngawat-ngawati EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, Pangiriman laut
    Dwektu elivery 35-45 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi
    PKetentuan ayment L / C, T / T
    Port Xiamen, China

    Gambar Gambar

    4
    20191212142118
    20191212142131

    Ukuran Bagan

    UKURAN PINGGUNG HIP LENGTH LUAR
    M 76 CM 108CM 92CM
    L 80 CM 112CM 93CM
    XL 84CM 116CM 94CM
    XXL 88CM 120CM 95 CM

    To sinau luwih lengkap babagan gaya sing padha.

    Ccoba waca rincian liyane babagan Rega, Paket, Pengiriman lan Diskon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita