Celana Pendek Kargo Celana Pendek Pria Mens

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: OEM & ODM
  • Logo: Disesuaikan
  • Nomer Model: WF-CS0005
  • Komposisi Kain: Katun 100%
  • Conto: Kasedhiya
  • MOQ: 3000 lembar saben warna
  • Sample wektu: 7 dina
  • ETD: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
  • Kemampuan Produksi: 120.000 lembar saben wulan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Narik penutupan

    2.Mesin Cuci

    3.Kain twill

    4.Pinggang elastis kanthi ari sing luwes

    5.Tombol penutupan kanthong kargo 3D

     

     

     Barang  Celana Pendek Kargo Celana Pendek Pria Mens
     Jinis Kain  Katun 100% 
     Spesifikasi Kain  Kain katun padhet
     Logo  Print, Transfer Panas utawa Bordir
     MOQ  3000 potong saben warna saben gaya
     Wektu pangiriman  30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
     Ketentuan Pembayaran  L / C, T / T

     

    Gambar Gambar

    20191212141441
    3.3
    20191212141507

    Ukuran Bagan

    Ukuran Bagan 

     AS Ukurane 

    Pinggang       

     Hip 

     Dawa (cm) 

     30 

    81  

     101.5 

     55 

     31 

    83  

     104 

     56 

     32 

    87-89 

    109  

     57 

     34 

     90-92  

     114 

    58 

     36 

     96-99  

     119 

     58 

     38 

     100-103  

     124 

     59.5 

    To sinau luwih lengkap babagan gaya sing padha.

    Ccoba waca rincian liyane babagan Rega, Paket, Pengiriman lan Diskon.

    Kerajinan kanggo Logo

    wef23

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita