Mens Dasar Twill Cargo Shorts Drawstring Katun

Pedaran pondok:


  • Tipe Suplai: OEM & ODM
  • Logo: Disaluyukeun
  • Nomer modél: WF-CS0005
  • Komposisi lawon: 100% Katun
  • Sampel: Aya
  • MOQ: 3000 lembar unggal warna
  • Waktos conto: 7 dinten
  • ETD: 30-45 dinten ti saprak sampel PP disatujuan
  • Kamampuh Produksi: 120.000 potongan per bulan
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C
  • Toko Balanja

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    1.Tarik Dina panutupanana

    2.Mesin Nyeuseuh

    3.Lawon twill

    4.Pinggang elastis kalayan tali anu tiasa diatur

    5.Tombol panutupanana kantong kargo 3D

     

     

     Barang  Mens Dasar Twill Cargo Shorts Drawstring Katun
     Tipe lawon  100% Katun 
     Spésifikasi lawon  Lawon katun padet
     Logo  Nyitak, Panas Mindahkeun atanapi Bordir
     MOQ  3000 lembar per warna unggal gaya
     Waktos pangiriman  30-45 dinten ti saprak sampel PP disatujuan
     Sarat pamayaran  L / C, T / T

     

    Gambar Tembongkeun

    20191212141441
    3.3
    20191212141507

    Bagan Ukuran

    Bagan Ukuran 

     URANG Ukuranna 

    Pinggang       

     Hip 

     Panjang (cm) 

     30 

    81  

     101.5 

     55 

     31 

    83  

     104 

     56 

     32 

    87-89 

    109  

     57 

     34 

     90-92  

     114 

    58 

     36 

     96-99  

     119 

     58 

     38 

     100-103  

     124 

     59.5 

    To diajar langkung seueur ngeunaan gaya anu sami.

    Contact kami pikeun langkung seueur rinci ngeunaan Harga, Packing, Shipping and Discount.

    Karajinan pikeun Logo

    wef23

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami