Mens Cargo Shorts 13 Inci Loose Fit Twill

Pedaran pondok:


  • Tipe Suplai: OEM & ODM
  • Logo: Disaluyukeun
  • Nomer modél: WF-CSC0001
  • Komposisi lawon: 80% Katun 20% Poliéster
  • Sampel: Aya
  • MOQ: 3000 lembar unggal warna
  • Waktos conto: 7 dinten
  • ETD: 30-45 dinten ti saprak sampel PP disatujuan
  • Kamampuh Produksi: 120.000 potongan per bulan
  • Syarat pamayaran: T / T, L / C
  • Toko Balanja

    Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    1.Pancing sareng Panon panutup

    2.KESELESANAN KLASIK: pondok pondok anu katingali 13 "datar hareup ieu dina dengkul sareng pas dina korsi sareng pingping. Éta ngagaduhan dua kantong kargo bellowed pikeun panyimpenan tambahan. Poli poli / katun twill nolak keriput & noda pikeun penampilan anu saé sadidinten & daya tahan

    3.FUNGSI CASUAL: Pondok ieu nganggo tali pinggang anu santai sareng panutupan mata & gelung sabuk terowongan tandatangan kami pikeun dukungan sabuk tambahan, ditambah kantong tangan anu miring & kantong balik anu dirautan & kantong kargo anu dibungkus nganggo alat, konci, dompét, telepon sareng seueur deui.

     Barang  Mens Cargo Shorts 13 Inci Loose Fit Twill
     Tipe lawon  80% Katun 20% Poliéster 
     Spésifikasi lawon  Katun poliéster 
     Logo  Nyitak, Panas Mindahkeun atanapi Bordir
     MOQ  3000 lembar per warna unggal gaya
     Waktos pangiriman  30-45 dinten ti saprak sampel PP disatujuan
     Sarat pamayaran  L / C, T / T

    Gambar Tembongkeun

    1
    11
    12

    Bagan Ukuran

    Ukuranana Cargo Shorts

    Unit (Inci)

    36/38

    38/40

    40/42

    (A) 1/2 Pinggang

    36

    38 1/4

    40 1/2

    (B) Panjang

    23 1/8

    23 1/4

    23 1/2

    (C) Naékna Hareup

    14

    14 1/8

    14 1/4

    (D) Balik Naék

    17

    17 1/4

    17 1/2

    (E) Hip

    48

    50

    52

    (F) Muka Kaki

    27

    28

    29

    (G) Lebar Saku

    6 3/4

    6 3/4

    6 3/4

    To diajar langkung seueur ngeunaan gaya anu sami.

    Contact kami pikeun langkung seueur rinci ngeunaan Harga, Packing, Shipping and Discount.

    Jasa kami:

    Kualitas pangsaéna & jasa pangsaéna kalayan harga kalapa.

    Kapuasan anjeun ngungudag urang. Upami aya patarosan ngeunaan produk urang, pengiriman barang, bungkus sareng sajabana

    Urang tiasa mastikeun kualitas luhur sareng dina pangiriman waktos ku manajemén sistematis kami.

    Kami tiasa nawiskeun anjeun pangsaéna saatos jasa penjualan sareng dukungan téknis. Upami anjeun ngagaduhan patarosan pikeun operasi atanapi masalah téknologi, kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami