Celana Pendek Kargo Pria 13 Inci Longgar Pas

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: OEM & ODM
  • Logo: Disesuaikan
  • Nomer Model: WF-CSC0001
  • Komposisi Kain: 80% Katun 20% Poliester
  • Conto: Kasedhiya
  • MOQ: 3000 lembar saben warna
  • Sample wektu: 7 dina
  • ETD: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
  • Kemampuan Produksi: 120.000 lembar saben wulan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Tutup pancing lan Mripat

    2.Kenyamanan KLASIK: Cepet ing ngarep sing rata "13" iki cocog ing dhengkul lan dipasang ing kursi lan paha. Iki nyedhiyakake rong kanthong kargo ing ngisor kanggo panyimpenan ekstra. Poli / katun twist nolak kisut & noda kanggo tampil sedina muput & daya tahan

    3.FUNGSI KASUAL: Cekak iki nduweni sabuk pinggang sing kasual lan penutupan mripat & puteran sabuk trowongan teken kanggo dhukungan sabuk ekstra, plus kanthong tangan miring & kanthong punggung & kanthong kargo ing ngisor, alat, kunci, dhompet, telpon lan liya-liyane.

     Barang  Celana Pendek Kargo Pria 13 Inci Longgar Pas
     Jinis Kain  80% Katun 20% Poliester 
     Spesifikasi Kain  Poliester katun 
     Logo  Print, Transfer Panas utawa Bordir
     MOQ  3000 potong saben warna saben gaya
     Wektu pangiriman  30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
     Ketentuan Pembayaran  L / C, T / T

    Gambar Gambar

    1
    11
    12

    Ukuran Bagan

    Ukuran Celana Pendawa Kargo

    Unit (Inci)

    36/38

    38/40

    40/42

    (A) 1/2 Pinggang

    36

    38 1/4

    40 1/2

    (B) Dawane

    23 1/8

    23 1/4

    23 1/2

    (C) Bangkit Ngarep

    14

    14 1/8

    14 1/4

    (D) Munggah Bali

    17

    17 1/4

    17 1/2

    (E) Hip

    48

    50

    52

    (F) Mbukak Kaki

    27

    28

    29

    (G) Jembar Saku

    6 3/4

    6 3/4

    6 3/4

    To sinau luwih lengkap babagan gaya sing padha.

    Ccoba waca rincian liyane babagan Rega, Paket, Pengiriman lan Diskon.

    Layanan Kita:

    Kualitas & layanan paling apik kanthi rega sing kompetitif.

    Kepuasan sampeyan ngupayakake. Yen ana pitakon babagan produk, pengiriman, paket lan liya-liyane. Pls aja ragu-ragu kontak karo kita. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut.

    Kita bisa njamin kualitas dhuwur lan wektu pengiriman kanthi manajemen sistematis.

    Kita bisa nawakake layanan jual lan dhukungan teknis sing paling apik. Yen sampeyan duwe masalah operasi utawa teknologi, kita bakal wangsulan sampeyan sajrone 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita