Kaos Lengan Panjang Yoga Setengah Zip

Katrangan singkat:


  • Jinis Pasokan: OEM & ODM
  • Logo: Disesuaikan
  • Nomer Model: WF-YS0039
  • Komposisi Kain: 90% Poliester 10% Spandex
  • Conto: Kasedhiya
  • MOQ: 3000 lembar saben warna
  • Sample wektu: 7 dina
  • ETD: 30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
  • Kemampuan Produksi: 120.000 lembar saben wulan
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C
  • Toko Blanja

    Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    1.Pullover zip 1/2 kanthi performa apik kanggo gerakan lan kenyamanan sing luwih apik. Pengerjaan sing tliti nggawe kaos yoga iki berkualitas tinggi, apik lan awet. Kolar Pinggang Tinggi bakal dadi anget lan katon aktif. Sanalika, sampeyan bisa narik zipper mudhun, yaiku kerah gulu Loose sing bisa santai.

    2.Jaket sing nganggo kringet iki dilengkapi konstruksi ringan, lengen klambi Flatlock lan sentuhan alus. Lubang Jempol mbantu njaga lengen klambi kanthi tetep, ora ana owah-owahan lan angin.

    3.Jaket mlaku elastis sing ramping iki pas banget yen sampeyan butuh anget. Kain ultra-alus mewah ing kulit, sampeyan mesthi bakal seneng rasane. Kain wicking sing garing kanthi cepet mbantu nguap kelembapan.

     

     Barang  Kaos Lengan Panjang Yoga Setengah Zip
     Jinis Kain  90% Poliester 10% Spandex
     Spesifikasi Kain  Poliester Spandex 
     Logo  Print, Transfer Panas utawa Bordir
     MOQ  3000 potong saben warna saben gaya
     Wektu pangiriman  30-45 dina wiwit persetujuan sampel PP
     Ketentuan Pembayaran  L / C, T / T

    Gambar Gambar

    QQ20200118125540
    2312ge
    gerg

    Ukuran Bagan

    Bagan Ukuran Kaos Yoga

    Ukurane

    Dhadha

    Pinggang

    Dawane

    S

    86

    80

    56

    M

    90

    84

    58

    L

    94

    88

    60

    XL

    98

    92

    62

    XXL

    102

    96

    64

    To sinau luwih lengkap babagan gaya sing padha.

    Ccoba waca rincian liyane babagan Rega, Paket, Pengiriman lan Diskon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita