Etter at den siste artikkelen ble sendt ut fikk jeg mange meninger fra venner, og jeg vil dele dem med dere her:
Leser 1s mening: Generelt sett, i generell trening og sport, i tillegg til badedrakter, er det best åbruk løst og behagelig sportstøy.Det er ikke nødvendig for profesjonelle idrettsutøvere å bruke trange klær nårtrener.Personlig føler jeg at det er passende løstsittendesportsdrakt or sportsklærføles veldig lettvintnår du starter handlingen.

Leser 2s mening: Selvfølgelig, løsAdidas sportsdresser bra, fordi det vil være mange øvelser involverti fitness.

Leser 3 kommentarer: Hvis du ønsker å gå ned i vekt, er det bedre å ha på segløse sportsklær, som bidrar til fetttap!Tettsittendetreningstøy, som for eksempelsports-BH, sportsvester, sports T-skjorter, yoga leggings, yoga shorts, disseer hovedsakelig for sport mer behagelig!

Leser 4 kommentarer: Velg løsNike sportsklær, gå til treningsstudioet med anaerobic og deretter aerobic, anaerobic tight ogløse er OK, men aerobic vil føre til mye svette, å ha på seg tettsittende svette og holde seg til kroppen vilvære veldig ubehagelig, så jeg bruker løse eller velsittende.

Leser 5 kommentarer: Bruk trange klær og tights.Trange klær har en viss effekt på sammentrekkende muskler ogreduserer friksjon, og trykket på kroppen av strømpebukser, kan blod raskt gå tilbake til hjertet, og det kan ogsåøker kroppens energi og trening kraftig.Musklene vil ikke virke veldig slitne.

Basert på meningene til de ovenfor nevnte leserne har de sine egne meninger.Hver persons erfaring ogbehovene er forskjellige.Det er alt i en selv.Det er spesielt viktig å velge i henhold til personlige preferanserog faktiske behov.Tross alt er kroppen ens egen, og man forstår seg selv bedre.Ikke sant?


Innleggstid: 17. desember 2021