Behandleyogabukserliker andre klær og vedlikeholder dem godt.Hvordan vedlikeholdeyoga leggings?Vi deler de harde triksene for alle, jeg håper det vil være nyttig for alle:
1. Vedlikehold midjen

Yogabukserblir ofte brukt og vasket ofte, og linningen kan løsne.Derfor, for å unngå å være ute av stand til å ha på seg på grunn av at linningen løsner, bør du ta vare på dem.Det anbefales å ikke trekke for hardt under rengjøring, og unngå å henge for mye ved tørking.

2. Ikke stryk

Stryking vil bare gjørekvinner yoga buksermiste sin opprinnelige sjarm, spesielt høy kvalitettreningsbukser.Bruk derfor en strykemaskin for å stryke buksene så lite som mulig for å unngå at dette skjer.

3. Mindre tørking

Kanskje mange er vant til å bruke vaskemaskinen til å vaske klærne og trykke på tørkeknappen for å tørke dem umiddelbart, men det bør bemerkes at det er best å ikke tørkegym leggings, fordi tørking vil herde teksturen til buksene.

4. Lagre den

Yogabukser brukes ikke så ofte, så for å unngå unødvendige skader er det best å oppbevare buksene og ta den ut når du skal ha den på.Hvis du ikke bruker den på lenge, anbefales det å forsegle den med et belte for oppbevaring.

Så lenge du tar godt vare på dinyoga klær,de vil ikke bli deformert og du kan bruke dem lenger.

 


Innleggstid: 26. februar 2021